Kenttämittaukset

Teemme suunnittelu- ja rakennuskohteissa tarvittaessa kattavan valikoiman ääni- ja LVI-mittauksia. Asiantuntijamme tekevät kaikkia energiatalouteen, asumisviihtyvyyteen ja järjestelmien toimivuuteen liittyviä kenttämittauksia ja -testauksia: hormien videokuvauksia, hormitutkimuksia ja -kartoituksia, kosteusmittauksia, vuotojen paikallistamista, infrapunalämpömittauksia sekä kanavistojen, putkistojen ja rakennusten tiiviyskokeita.

Lisäksi teemme kiinteistöjen kuntokartoituksia. Suppeammissa kuntokartoituksissa selvitämme rakennusten tarkemman tutkimustarpeen. Laajemmissa kuntotutkimuksissa määritellään ja suunnitellaan tarkasti kiinteistön korjaus- tai saneeraustoimenpiteet.

Voimme antaa muutos-, korjaus-, saneeraus- tai modernisointitoimenpiteistä tarpeiden mukaan joko suppeammat ohjeet tai tehdä valmiin kokonaissuunnitelman.

Yksi tutkimuskohteista on akustiikka, koska asumisviihtyvyyteen vaikuttavat esimerkiksi askeläänet, rakenteiden äänieristävyys ja huoneiden akustiikka. Jos kohteessa epäillään ääneen ja akustiikkaan liittyviä ongelmia, teemme mittaukset laboratoriomme kalustolla ja laadimme kenttämittauksiin perustuvan ehdotuksen tai suunnitelman niiden ratkaisemiseksi.