Yritys

Insinööritoimisto W. Zenner Oy:n ydinosaamista ovat LVI- ja akustiikkasuunnittelu. Pitkä kokemus, vahva asiantuntijuus sekä jatkuvasti päivittyvä projektiosaaminen ovat tehneet meistä luotettavan kumppanin eri kokoluokan hankkeisiin.

LVI-alalla suunnittelemme LVI-järjestelmiä uudis- ja saneerauskohteisiin. Lisäksi meillä on erityisosaamista sairaalatekniikasta sekä muista erikoisjärjestelmistä.

Erikoisuutemme on oma, yli 400 m2:n hyvin varustettu, Finas-akkreditoitu (T276) laboratorio. Meiltä voit tilata kattavat akustiikka- ja LVI-alan mittaukset, jotka toteutetaan joko laboratoriossamme tai kentällä. Laboratoriotoimintamme hyödyttää asiakaskuntaamme laajemminkin, sillä sovellamme laboratoriossamme saamaamme tutkimustietoa jatkuvasti käytäntöön suunnitteluhankkeissamme.

Olemme akustiikkasuunnittelun ja -mittausten erikoisosaaja. Teemme huone- ja rakennusakustista suunnittelua esimerkiksi toimistoihin, tehtaisiin, kouluihin ja sairaaloihin sekä asuintaloihin. Akustiikka- ja melusuunnittelu ovat kaupunkien kasvaessa entistä tärkeämpiä. Suunnittelukohteitamme ovat niin rakennusten sisätilat kuin alueiden kaavoitukseen liittyvät melusuunnittelun osa-alueet.

Olemme ylpeitä erityisosaamisalueestamme: LVI- ja rakennusakustiikkaosaamisemme yhdistelmästä. Esimerkiksi vesikatolla LVI-laitteiden aiheuttama ääni ei ole vain yksittäisen laitteen meluhallinta, vaan kokonaisuus, johon voimme tarttua akustiikan laskentaohjelmillamme ja tuottaa mm. melukartat kiinteistönomistajan tueksi ja viranomaisille toimitettavaksi. Tämä sisältyy LVI-suunnittelun pakettiin.

Toinen osaamisalueemme on vesikalusteiden ja viemärimelun hallinta, jolle ei ole yhtä oikeaa ratkaisua, vaan se tulee laadukkaan lopputuloksen saavuttamiseksi tarkastella aina tapauskohtaisesti.